Daniel Hansen

26 Augusti 2012

Igår tog vi en tur, från kanten av byn (till höger på kartan) upp på ett berg (till vänster på kartan).

22 Augusti 2012

Dagarna flyter på, har lite långsamma verkstadskurser i skolan, vi bockar av dom nu i början så att vi ska lära oss att inte såga av en arm eller skriva ut bilder (70 norska kronor per A3). Hejhå.

16 Augusti 2012

Idag var en fin dag,
först städade jag lite
och sen blev jag lärd maskiner
och sen gick jag till skatteverket i centrum
och sen gick vi till babel och kollade på konst
och sen gick vi till en gratiskoncert
men alla fick inte komma in
så vi gick därifrån
och sen gick vi till skybaren
och sen gick vi ut på taket
och sen såg vi solnedgången.
 

12 Augusti 2012

Nu är jag framme. Jag tog en promenad i byn och kollade lite på husen, tog en bild. Gick hela vägen till skolan och stirrade på ingången. Letade upp en rema 1000 och köpte världens längsta chokladkaka. Gick hela vägen hem och var säker på att jag skulle trivas. Men jag visste inte om det skulle kunna bli 'min' stad, sen träffade jag världens hårigaste katt och då bara; jo kanske ändå.
 
Ps. Chockladen var inte så god.

Åttahundratrettontusen meter

Idag flyttar jag till trondheim. Jag åker på morgonen och kommer fram på kvällen med mina två fullpackade väskor om allt går som det ska. Det är såhär som jag tänker att trondheim ser ut på vintern, det ser ganska mysigt ut isåfall.

7 Augusti 2012

Rymdspecial

Någon gång i våras hade typ tre eller fyra ur gestaltande fotografi klassen i gamleby en utställning, jag var en av dom typ tre eller fyra.
Utställningen hade inget utsatt mål ifrån början och efter en lång resa kom vi fram till att det fortfarande inte fanns något mål med den. Här är två av mina bilder som ingick i denna utställning som främst blev en anledning att hänga, dricka öl och baka en tårta.
 
Idag landade 'rovern' curiosity på mars.

4 Augusti 2012

1 Augusti 2012

Här är några polaroider som jag tog i trondheim när jag var där på skolans utslagningsvecka.
Huset i den här bilden stog vid kanalen som gick genom västra delen av centrala trondheim,
det såg ut lite som haga där, men bara lite.
Den här bilden är från en hall i skolan, på kvällen kändes det som om att solen lyste underifrån där vi satt på sjätte våningen och stressade för att blir färdiga med ett arbete att visa domarna.
Den här är från ett berg, jag tog den efter att vi kört skitfel på vägen hem och tog en genväg på vägen till vägen som vi egentligen skulle varit på. Vi hamnade mitt i ett landskap med höga snötäckta berg och några enstaka utspridda små granar, så det var inte så farligt att vi körde fel.
 
Idag fyller jag år.